Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ

Antrenman Günlüğü
29.10.2020
Okunma sayısı : 2404
Haberi paylaş :

TFF 1. Lig’in 8. Haftasında 1 Kasım Pazar günü 16:00’da sahasında Akhisarspor ile karşılaşacak olan Eskişehirsporumuz hazırlıklarını sürdürüyor.

Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde, Teknik Direktörümüz İlhan Var yönetiminde 16:00’da başlayan antrenmanda oyuncularımız ısınma çalışmalarının ardından dar alan pas, şut ve pozisyon çalışması yaptılar. İdman, yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Diğer yandan, Teknik Direktörümüz İlhan Var ve teknik ekibimizin, altyapı teknik heyetimizle istişareleri doğrultusunda oluşturdukları havuz programında yer alan oyuncularımız çalışmalarına devam etti. Bugün öğle saatlerinde A takım teknik ekibimiz yönetiminde Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde yapılan antrenmanda futbolcularımız, bireysel teknik ve taktik ağırlıklı program dahilinde çalıştılar. Teknik Direktörümüz İlhan Var, havuz programımıza ayrıca altyapıda takip ettiği U14 ve U15 takımında yer alan 6 oyuncuyu da dahil etti. Bu kapsamda U14 takımımızdan Mertcan, Taha Yasin ve Emirhan ile U15 takımımızdan Burak, Tusan ve Yalçın da çalışmalarına havuz ekibiyle devam etti.

Orjinal boyuttaki fotoğraflara ulaşmak için Basın Girişi yapabilirsiniz.